Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2014 14:34 - Дейвид Айк : Тайните на матрицата
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 4976 Коментари: 0 Гласове:
61


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Космическата Игра на Човека

image

В процеса на проучването ми с мен се свърза една дама, Джулиана Конфорто, която е обучен физик. Тя е италианка, написала е “Космическата игра на човека”, в която разглежда и обяснява т.нар. “паранормално” с прости научни термини. Тя се свърза с мен и ми каза: “Знаете ли, че между измеренията има нещо като неутрална зона”, която тя нарича “междупространствена равнина”. Тя няма енергиен източник като измеренията, а е нещо като пукнатина, малка неутрална зона между отделните измерения. Тя смята, че тези влечугоподобни се намират в неутралната зона, защото за това място през цялата история назад във времето има фолклор, разказващ за същности, манипулиращи човешкия живот от тези други равнини на съществуване. Разказах на Кредо Мутуа за междинните пространства между измеренията и че според нея там се намират тези същности. Попитах го дали това съществува и в неговия фолклор. “О, да, - отвърна той - в нашия фолклор го наричаме “Небето между небесата”. Точно там са влечугоподобните – в пукнатината между измеренията. Те манипулират света ни чрез проникване във физическите тела в този т. нар. физически свят на петте сетива.”

Това е само една картинка от интернет. Тя много добре символизира с този под в стила на свободните зидари междупространствената равнина между измеренията.

image

Джулиана Конфорто казва, че те нямат енергиен източник и трябва да си създадат такъв. Не само че зад кулисите светът е манипулиран от една сила, действаща чрез други две, но манипулацията действа и отвъд това измерение на съществуването. И си има причина, която търсят.


Истинските управници на света

image

Така изглежда ситуацията, но това е само информация, колкото и странна да е тя. В тази междупространствена равнина са тези същности. Това са не само влечугоподобни, но и други същности, манипулиращи това измерение чрез обладаване, което влияе на историята. Те превземат или обладават определени кръвни линии. Онези кръвни линии на илюминатите, за които говоря, идват от Близкия Изток, но не са единствени, те съществуват и в Китай и по целия свят. Древните китайски императори претендирали за правото да заемат престола поради генетичната си връзка с боговете-дракони. Ето я отново тази повтаряща се тема. Това са хора, поставени на властови позиции, тези кръвни линии с нарушена ДНК, които са обсебени, като умствените и емоционалните им процеси се контролират от тези междупространствени същности. Става така, че на върха на пирамидите на властта в различните страни се намират едни и същи същности, манипулиращи събитията. Тези тарикати не воюват, нали така? Те просто управляват хората едни срещу други. Много често тези конфликти са само, за да си осигурят зрелища, те не са в конфликт помежду си, защото имат единен план. Те само дирижират военните действия на хората.

Знам съвсем прост начин да спрем войните. Достатъчно е да се приеме закон, че който обяви война, трябва да се бие на фронта от първия ден. Точка. Това е. Ако Джордж У. Буш бе на фронта в Ирак при изстрелването на първия куршум, щеше да е наврян под леглото в Хюстън при изстрелването на втория, нали така? Интересно е, че в организацията “Дисни” много от тези неща са представени по най-различни начини. Отидох да гледам филма на Дисни “Таласъми ООД” със сина си. В залата имаше много родители с децата си. Докато гледах, неусетно все повече се придвижвах към ръба на седалката.

image

Ако не сте гледали “Таласъми ООД” на илюминатската компания Дисни, историята е следната: Имаме едни чудовища в техния чудовищен свят, които обаче си нямат източник на енергия. Затова те търсят енергиен източник в света на хората. В електроцентралата на този чудовищен свят пред чудовищата преминават много врати. Те символизират преминаването между измеренията, стига да знаеш как. Тези чудовища се подреждат и преминават през вратите. Преминавайки през вратата, те влизат в детска стая и работата им е да ужасят детето. Докато детето пищи, те събират енергията от страха му в туби, връщат се в своя свят и захранват електроцентралата си.

Доколкото разбирам, това доста напомня реално ставащото тук. А кой е главният герой? Всевиждащото око. Обожавам го!

image

В първата част на “Матрицата”, откъдето заимствах темата, се задава въпросът: “Защо го правят? Защо манипулират човечеството? За какво е всичко това?” В първата част на филма “Матрицата” една от главните теми беше за контролиращата сила, манипулираща матрицата, която използваше енергията на човешките същества като източник на енергия - ето я отново повтарящата се тема от моето проучване. Героят Морфей казва следното: “Те превърнаха хората в това”.

image


Човешки Батерии

Доколкото разбирам, източникът на енергия в това небе между небесата е човешкият страх, точно това е. Така чрез тези кръвни линии те манипулират войни, ужас, глад... всички онези неща, генериращи огромни количества страх. Това е цялата игра - превръщане на човешката раса в електроцентрала, генерираща страхова енергия, която може да бъде погълната и да ги захрани. В противен случай те не могат да функционират там, където се намират. И така тези приятелчета манипулират войните, ужаса, страданието и по този начин страха, стреса и всичко останало, като превръщат хората в батерии или генератори на страх, който осигурява енергия на манипулаторите отвъд петсетивното ниво на човешкото съществуване. За да ни задържат в тази условна реалност, за да ни попречат да прозрем играта, те са създали това, което стана известно като “матрицата” - един илюзорен свят, който ни манипулират да приемаме за реален, но всъщност е само една илюзия на умовете ни. Много хора преминават през това, както и самият аз през 1990-91 г., когато приключих с онова проклето шоу “Уоган” и други подобни. Във филма “Матрицата” героят Нео мина през три символични етапа. Ако разместите буквите в Нео, се получава “единственият” (Neo - one) - единството, което, когато постигнете, започвате да виждате неща, които не виждате, докато сте в откъснатата си илюзия. Първият етап е да ви обяснят, че сте роб – “Ти си роб, Нео. Роден си в робство. Онова, което те контролира, Матрицата, е навсякъде около теб. Това, което виждаш, докосваш, вкусваш, когато плащаш данъци и правиш това или онова... Всичко това е Матрицата.”




Гласувай:
62



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2928465
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен